Előfizetés és regisztráció 3 egyszerű lépésben

Első lépés

Az oldal alján az „ELŐFIZETEK MOST” gombra kattintva a Paypal.com-ra irányítunk ahol megadhatod a PayPal számlád adatait, vagy a bankkártya adataidat és elindítod az előfizetést.

A kedvezményes féléves tagsági díjat fizetheted egyszerű banki átutalással is.

Banki átutalással történő fizetéshez kattint ide >> FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

A PayPal fizetés a világ legbiztonságosabb fizetési módja, érdemes fiókot létrehoznod a fizetéskor, de nem kötelező. Ha van fiókod, akkor a PayPal garanciát vállal a kifizetéseidre bármilyen probléma esetén (téves utalás, nem kapod meg az árut amit PayPal-al fizettél) visszatérítik, ami bankkártya esetén nem mindig sikeres.

Ha még nem használtad, itt egy kis segítség a használatához. Ezeket fogod látni miután az „ELŐFIZETÉS INDÍTÁSA” gombra kattintasz és átkerülsz a PayPal oldalára, illetve ezeket az adatokat kell majd megadnod.

Második lépés

1., A sikeres előfizetés után a PayPal rendszere fog küldeni neked a befizetésről nyugtát.

2., A tagsági rendszertől (automatától) is fogsz kapni egy levelet a regisztrációs linkkel a Rajzmánia Közösség email címéről.

Harmadik lépés

A levélben találsz egy linket arra kattintva add meg a regisztrációs adataidat.

Készen is vagy, már mehetsz is elsajátítani az anyagokat! A regisztráció véglegesítéséről szintén fogsz kapni egy email-t, benne a jelszavaddal és a belépési linkkel.

FONTOS! 2023-tól kizárólag magánszemélyként tudsz regisztrálni és fizetni a tagságért, mert céges fizetés a KATA törvény miatt nem engedélyezett.

Készen állsz a kalandra? Akkor kattints az „ELŐFIZETÉS INDÍTÁSA” gombra!

Fix 6 hónap
Kedvezményes ár havonta
5.820.-
34.950.- Ft, egy öszegben fizetendő
6 x 6.990.-Ft azaz 41.940 Ft helyett
egyszeri 34.950.- Ft
(megtakarítás 6.990.-Ft)

Örülünk, hogy minket választottál, jó döntést hoztál. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy megelégedésedre szolgáljon a tagságod! Üdv a csapatban!