Átutalásos tagsági díj fizetés 3 egyszerű lépésben

1., lépés – Megrendelés.

Töltsd ki és küld el nekem a megrendelést.

 
 

2., lépés – Befizetés.

Fizetési opciók:

I., Banki átutalás

1. Kizárólag magánszemélyként tudsz utalni az új KATA törvény miatt.

2., A közlemény rovatba kizárólag az email címed írd.

Bankszámla információk:
Bihari László E.v.
12600016-13971929-09109545
Külföldről: (IBAN) HU37 12600016 13971929 09109545,
SWIFT: TRWIBEBB
FIGYELEM!: Külföldről történő bankiutalás esetén a kezelési és váltási költség banki vonzatával 4.500.- Ft-tal növelt összeget kérjük utalni utalási tételenként. Ha külföldről utalsz használd inkább a Wise lehetőségét. Olcsóbb és gyorsabb is és ebben az esetben nem kell 4.500.- Forintos plusz költséget fizetned.

II., Személyesen

Erre csak és kizárólag telefonos időpont egyeztetés útján van lehetőséged
Cím: 1145 Budapest Laky Adolf utcában találsz meg.

Amennyiben ezt választod előtte mindenképp egyeztess időpontot, a +36 70 650 11 30-as telefonszámon!

Személyesen kizárólag készpénzben tudsz fizetni, bankkártyás fizetési igény esetén használd a PayPal fizetés lehetőségét.
A befizetett díjról minden esetben számla kerül kiállításra.
FONTOS!
Számlát azon névre áll módunkban kiállítani banki úton történő rendezés esetén, akinek a nevéről/bankszámlájáról érkezik az utalás, vagy aki a befizető a bankban. Ezen az utalás vagy a befizetés után nem áll módunkban változtatni.

3., lépés – Regisztráció.

Amennyiben nem PayPal-on keresztül fizeted a tagsági díjat kérlek regisztrálj be a rajzmania.hu oldalon az alábbi gombra kattintva.

Ezzel a regisztrációval egy Vendég tagságot tudsz létrehozni magadnak az oldalon. A Vendég tagságoddal még nem tudsz hozzáférni az anyagokhoz, egyszerűen azt a célt szolgálja hogy mielőbb tudjuk aktiválni a hozzáférésed, amikor beérkezik az utalással a tagsági díjad.

Normál esetben ez a tagdíj beérkezést követő legkésőbb 48 órán belül megtörténik. Ha ennél gyorsabban szeretnél hozzáférni az anyagokhoz akkor vagy használd a PayPal fizetési opciót (azonnal hozzáférsz a tranzakció után) vagy küldj egy email-t a befizetés igazolásával a hello@rajzmania.hu email címre.

FONTOS!

A beazonosításod a regisztrációhoz használt email címed alapján történik minden esetben! Ezért kérlek mindig az utalásnál vagy fizetésnél használt email címeddel regisztrálj, azt add meg!