Villámgyors és látványos fejlődést akarsz?

Töltsd le a térítésmentes munkafüzetet és kezdj bele most!

Tekerj az oldal aljára, nyomd meg a Kérem! gombot és már viheted is azonnal!

Csináld velem együtt a gyakorlatokat!

A MŰVÉSZBEJÁRÓ online mentor program keretében a módszer alapjait bemutató  munkafüzettel és videó leckéivel ismerkedhetsz meg, amivel kezdőként megtapasztalhatod a jobb agyféltekés rajzolás gyakorlatainak hatékonyságát.

A MŰVÉSZBEJÁRÓ START zárt tanulócsoportjában akár élőadásban dolgozhatod fel Bihari Laci vezető mentor támogatásával a munkafüzetben és a videó leckékben lévő feladatokat.  

A munkafüzetben megtalálod a videóleckékhez vezető linket!

A csoporthoz csatlakozásod  és hozzáférésed az Élőadásokhoz valamint a munkafüzet és a kapcsolódó videó leckék 100%-ban térítésmentes azaz INGYENES!

Bihari László

Üdvözöllek a nevem Bihari László, és a Jobb Agyféltekés Rajzolás Akkreditált Magyar Központját vezetem.

A Jobb agyféltekés rajzolás módszert megalkotó, dr. Betty Edwards egyetemi művészeti oktató 19 fős nemzetközi oktató csapatának a tagja vagyok.

Örömömre szolgál, hogy veled is megismertethetem ezt a zseniális módszert, amit elsajátítva kezdő alkotóként te is szárnyakat adhatsz az alkotóképességednek.

Dr. Betty Edwards

A módszert és annak oktatását az Egyesült Államokban sajátítottam el, ahol Betty Edwards fia – a Jobb agyféltekés rajzolás könyv társszerzője és illusztrátora – Brian Bomeilser mentorálása alatt végeztem el a DRSB Inc. oktatóképzését és váltam akkreditált oktatóvá.

A módszerrel világszerte több millióan tanulnak óriási sikerekkel, várlak szeretettel téged is a térítésmentes bevezető programban. Tarts velem, hogy mielőbb sikerélménnyé tehessük számodra is az alkotás!

Kattints a KÉREM! gombra és máris viheted!

Kérem!