A 2018. szeptemberi webinárium videóanyaga

A 10 kulcs feladat

Ebben az egy órás webinárium anyagban végig megyünk a munkafüzet első 10 feladatán. Ezek azok az alapok, amik segíteni fognak a megérteni az egész módszer lényegét.

Ha bármi további kérdésed van, akkor a Művészbejáró Start Facebook csoportban az élő adások alatt felteheted!

Legyél Te is Kiemelt Támogató Tag és…

 • segíts minél több alkotni vágyóhoz eljuttatni az ingyenes munkafüzetet!

 • legyél tagja a Művészbejáró Gyorsítósáv csoportnak ahol profiktól tanulhatsz, fejlődhetsz és ismerkedhetsz hozzád hasonló alkotókkal!

 • legyél büszke tulajdonosa egy Rajzmánia Közösségi kártyának és élvezd az 5-40% kedvezményt!

 • támogasd, hogy minél több extrahatékony videót leckét tudjunk gyártani neked és az utánad érkezőknek!

Mert a rajzolás és festés ugyan olyan alapvető képességünk kell hogy legyen, mint az írás és olvasás!

Tegyél aktívan érte, hogy ezt minél több ember megtapasztalhassa, hogy egyre többen szerezhessék vissza ezt az elveszettnek hitt képeségüket.

Támogató Tagként segíthetsz eljutattni a munkafüzetet azokhoz, akiknek szüksége van rá! Oszd meg a Messenger chatboton keresztül a munkafüzet letöltőlinkjét, tedd hálássá az ismerőseidet, legyél Te az, aki kezükbe adja a lehetőséget!

Aktív támogatásodért olyan videóleckéket kapsz a Messengerben, amik kezdőként nagy segítségedre lesznek: motiválnak és segítenek elkerülni a leggyakoribb csapdákat, amik az esetek nagytöbbségében a kudarchoz vezetnek.

Kattints az alábbi Send to Messenger gombra és figyeld a Facebook üzeneteid vagy  a Messengered!

Új ismeretségek és támogató közösség a fejlődéshez

Művészbejáró Gyorsítósáv zárt tanuló csoport Kiemelt Támogató Tagoknak!

Várják a kérdéseidet a mentorok a Kiemelt Támogató Tagok zárt csoportjában, hogy segítsék a fejlődésedet!  Egy olyan közösség tagja leszel, ahol új ismeretségekre tehetsz szert hozzád hasonló gondolkodású alkotó emberek körében!

Heti rendszerességgel, ÉLŐ ADÁSBAN teheted fel a kérdéseidet és kapsz azonnali segítséget legyen szó bármiről: eszközök, technikák vagy akár a videóleckékhez kapcsolódó kérdéseid! És persze bármiről ami téged éredekel és az utadat övezi!

Nem stílust tanítunk, hanem elementáris atombiztos alapokat adunk!

A Művészbejáró Gyorsítósáv csoport alapvető célja hogy kezdő- vagy újrakezdő alkotóként eljuttatssunk az alkotás azon szintjére, ahol már öröm számodra amikor eszközt kell venni a kezedbe. Oda, amikor már büszke lehetsz az alkotásaidra!

Stabil alapokat kapsz amikre akkor van nagy szükség kezdő alkotóként,

 • Ha minél előbb el akarsz jutni oda, amikor már nem küzdesz technikai kihívásokkal. Ha mielőbb képessé akarsz válni az alkotást kikapcsolódásra, pihenésre használni!

 • Amikor cél, hogy minél előbb mehess a saját stílusod kialalkítása felé, hogy minél előbb kifejezhesd magad az alkotás által és használhasd önfejlesztésre, önismeretre.

 • Ehhez a kezdetekben arra van szükség, hogy elsajátítsd azt a látásmódot ami segíti az alkotótóképességed és kedved felébresztését. Amire építkezve biztonsággal tudod majd kibontani, elmélyíteni a tudásodat és megtalálni a saját stílusodat!

Közösségi Kártya álmaid megvalósításához

Kiemelt Támogató Tagként különleges kedvezményekben részesülsz!

Nagyra értékeljük a támogatásod és nem csak a tudásod szintjét akarjuk emelni, de segítünk eljutni olyan eseményekre is, amire egy igazi alkotónak szüksége van! Támogasd a munkafüzetben leírt Célt és a Küldetést és legyen bármekkora is a támogatásod,

az 1 éves tagsági évfordulódon megajándékozunk egy RajzMánia Közösségi Kártyával.

Ezen a kártyán a kezdő támogató tagságod teljes éves díját jóváírjuk, hogy azt újra önmagad fejlesztésére fordíthasd!

Ezt maradéktalanul felhasználhatod kedvezményként workshopokon, tanfolyamokon, rendezvényeinken de akár eszközvásárláskor is!

Extra hatékony videóleckék

A villámgyors és látványos fejlődésedért.

Ezek a  videók NEM olyanok

 • mint a Youtubeon található videók 90%-a, ahol gyorsított felvételen lepereg a film és semmit nem lehet látni belőle.

 • hogy kérdéseket hagynak a fejedben. Olyan részletességgel vannak elmagyarázva, és megmutatva a feladatok hogy lehetetlen nem megérteni!

 • amikre hosszú órákat vagy napokat kell szánni. Egyszer megnézve is azonnal érteni fogod és tudod csinálni a feladatokat!

100%-ban azt kapod, mintha valamelyik élő workshopon ülnél.

És még többet is!

Amikor rajzoltam a feladatokat, közben mentek a videók és olyan volt mintha ott lennél és úgy magyaráznál.”

„A videóban levő magyarázatok, az, hogy megmutatod nekem nagyon sokat számított a rajzolásban és eszközkezelésben egyaránt.”

„A videó leckék nagyon profik, érthetőek, lelkesítőek és így könnyű volt megszeretni a rajzolás minden pillanatát.”

Kiemelt Támogató Tagként amiből tanulhatsz az a munkafüzet mellett egy folyamatosan bővülő, jelenleg 50 videóból álló tematikusan felépített video lecke sorozat.

Sok olyan anyagot tettünk és teszünk folyamatosan bele, amit a worksopon az idő limitáltsága miatt nem tudunk belezsúfolni. Így még magasabb szintre léphetsz!

A cél az volt a videó leckék készítésnél (csak úgy, mint a workshopokon), hogy

 • megmutassuk lépésről lépésre a gyakorlatokat!

 • velünk együtt tudd csinálni akár otthonról is az anyagot!

 • elméleti tudás helyett 100% gyakorlat legyen amiből valódi tudást szerzel!

 • a megvalósításon keresztül ismerd meg a módszert, ne pedig az elméleten keresztül!

A videó leckék jelentősen meggyorsítják a fejlődésed és megkönnyítik az alapismeretek elsajátítását!

Jobb agyféltekés Grafit Alapozó I. rész

I., A 3 alappillér, ami a kezdőnek szárnyakat ad, haladóknak egyszerűsít!

A rajztudás 80% megfigyelőképesség és 20% technikai ismeret! Ebben a modulban a világhírű jobb agyféltekés rajzolás módszerrel sajátíthatod el egy újfajta látásmód alapjait, ami a többi modul esetében hihetetlenül megkönnyíti az új ismertek elsajátítását. Mottó: Ne csak nézz! Láss is!

II., Nyílegyenes út a hiperrealisztikus képek készítéséhez!

Jobb agyféltekés Grafit Alapozó II. rész

A modulban ami lerántja a leplet a tévhitről, miszerint rajzolni csak az tud aki tehetségesnek születik vagy jó kézügyességgel van megáldva, az első modul alapjaira építkezünk. Megígérjük, hogy nem fogod elhinni, hogy ez tényleg ilyen borzalmasan egyszerű dolog. Pedig az.

Színes Alapozó

III., A színes eszközök használata egyszerűen de nagyszerűen!

Ebben a modulban a létező összes hibát el fogjuk követni szándékosan és felrúgunk minden szabályt. A kezdő alkotók legnagyobb mumusa a színkeverés. Na mi pont ezt a gyengeséget felhasználva fogunk még az amúgy is vad ütemnél is még gyorsabban fejlődni. Mottó: A rontott jobb, mint a tökéletes!

IV., Elmélyülés a pasztell szépségeiben: átjáró a festészet birodalmába

Pasztell alapozó

Rengeteg csúcspontot fogsz megélni a program alatt, viszont amikor a pasztell kezd életre kellni a kezeid alatt, azt azért nagyon nehéz más élményekhez hasonlítani. Tudod… az a bizsergős, hidegrázós, indokolatlan eufórikus állapot vegyítve az „úristen ezt tényleg én csináltam?” érzéssel…

Akik már rendelkeznek Kiemelt Támogató Tagsággal és használják a videó leckéket ezt mondják:

„Mi a garancia arra, hogy én is képes leszek vele eredményeket elérni?”

A videó leckék hatékonyságukat egy közel 10 éves fejlesztésnek köszönhetik. A kezdetektől fogva teszteljük a feladatokat főként olyan személyeken, akik vagy szélsőségesen hátrányos helyzetből indultak a hétköznapi alkotni vágyókkal szemben, vagy egyszerűen csak tényleg nagyon nem tudtak.

Ezekből a tapasztalatokból kiindulva alkottuk meg a videó leckéket úgy,

hogy biztosan kijelenthessük: MINDENKINÉL MŰKÖDIK!

Kollinger Szabi kéz és lábak nélkül született. Egy igazi kihívás volt vele megismertetni a módszert, hiszen csak úgy sajátíthatta el, hogy végig szájjal alkotott. Szabi érthető okokból lassabban haladt de 9 nap után már zseniális eredményeket produkált.

Bódog Krisztina egy jobb oldali bénulással járó nagyon súlyos agyvérzés után fogott bele a módszer elsajátításába. Gondold el, egész életében jobb kezes volt, de azt most nem tudta használni. A ceruzarajzzal indult és 4 nap alatt ennyit fejlődött bal kézzel.

Bencsik Benyo Istvánt  az első rajza alapján bárki besorolná az esélytelenek közé! Mi nem tettük és igazunk lett: Benyo 6 nap alatt ennyit volt képes fejlődni. Az utolsó rajzot már digitálisan készítette közel 40 óra alkotással..

Bihari László

a RajzMánia csoport alapítója, mentor

Miért ennyire hatékony ez a módszer?

12 év alatt közel 500 alkalommal, több mint 5 ezer fő részére megtartott tanfolyamok adják az alapot, a saját- és a résztvevők tapasztalatai alapján kitesztelt ÚJ módszert. Egy olyan módszert, amivel a leghatékonyabban tudnak haladni a fejlődni vágyók, és a lehető leghamarabb tudnak eredményeket elérni a megszerzett alkotóképességükkel.

Josimovic Laslo

mentor

Kiemelt Támogató Tagként közel 190 ezer forint értékű tanfolyami tudásanyaggal fejlesztheted magad otthonról a fotelből. Non stop!

Mindezt jelképes támogatásért. Kötöttségek nélkül!

[easy-pricing-table id=”15620″]

[easy-pricing-table id=”15612″]

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

14 éves kortól ajánljuk a programot jószívvel. Ha te fiatalabb vagy, akkor kérd meg valamelyik szülődet, hogy csinálja veled együtt a program anyagait!

A Támogató tagságodhoz tartozó online videó leckék a nap 0-24 órájában elérhetőek számodra, így bármikor csatlakozhatsz és kezdheted is a fejlődést velük! A csoportban szintén bármikor felteheted a kérdéseidet, amint tudunk válaszolunk rá.

Támogató tagságod 1 éves KORLÁTLAN idejű, 0-24 órás hozzáférést biztosít számodra a tagsági szintedhez tartozó videó leckékhez, vagy amíg le nem mondod a támogató tagságodat. Ennek részleteit lásd lentebb.

Banki átutalással, banki befizetésel, külföldről pedig TransferWise-on keresztüli utalással (így megspórolod a 3-4000 forintos külföldről történő átutalási költséget) tudod rendezni a tagsági díjadat. Ez kizárólag az egyösszegű éves díj fizetése esetén vehető igénybe.

Igen tudsz! A havidíjas támogató tagsággal. Így az éves támogató tagsági díjat kvázi részletekben tudod fizteni, és azonnal teljes hozzáférést kapsz a tagság anyagaihoz, és kezdheted a fejlődést!

A Támogató Tagság elindításával egy évre kapsz tagsági státuszt függetlenül attól, hogy a havi vagy az éves támogatást választod.

Az éves Támogató Tagsági díj fizetése esetén automatikusan megszűnik egy év után a tagságod, ha csak nem váltottál közben tagsági szintet, vagy úgy döntesz, hogy továbbra is támogatod a Célt és a Küldetést!

Havidíjas tagság esetén mivel automatikusan kerül levonásra a tagsági díj, egy éven túl addig fog élni a tagságod, amíg le nem mondod, vagy nem váltasz tagsági szintet.  Ha szeretnéd hogy egy év után ne újuljon meg automatikusan, akkor az éves tagságod lejárta előtt 30 nappal küldj egy emailt a hello@rajzmania.hu email címre, és mi megszüntetjük a fiókod.

Természetesen egy éven belül is bármikor megszüntetheted a tagságod havi rendszerességű támogatóként, ám akkor a 100%-os Évfordulós jóváírástól és a Közösségi kártyától elesel. Amennyiben újra kívánod indítani a támogatásod, úgy az éves évfordulót az újrakezdéstől számítja az automata.

Ha valami rendkívüli oknál fogva mégis úgy döntesz nem tartod fenn támogató státuszodat, úgy kérünk, hogy ezt legkésőbb a megszünés előtt 30 nappal jelezd nekünk a hello@rajzmania.hu email címen, és mi megszüntetjük a fiókod. Köszönjük.

Természetesen nem szüntetjük meg a tagsági viszonyodat, viszont ebben az esetben a tagságod szünetelteti, a hozzáférésed pedig korlátozza a tagsági rendszert működtető automata egészen addig, amíg nem tudja levonni a havi vállalt támogatás összegét.

A tagsági kártyádat digitális formátumban (.png) kapod, amit a telefonodon is tudsz tárolni és felmutatással érvényesíteni a kedvezményedet.

Ha kéred természetesen legyártjuk plasztik kártyaként is és elküldjük neked. Ennek egyszeri díja 4500.-Ft+Áfa. Igényedet kérlek jelezd a hello@rajzmania.hu emailcímen.

Mint az a neve is jelzi a Kiemelt Támogató Tagságod indulása utáni első éves évfordulon. A jóváírást az automata tagsági renszer végzi és tartja nyilván. Felhaszsnálásakor pedig automatikusan levonódik az egyenlegről a felhasznált tétel. Hasonlóképp működik, mint egy pontgyűjtő kártya.

A kártyán a kezdő tagságod (legyen az bármelyik is) teljes támogatását jóváírjuk abban az esteben ha az egy év alatt nem váltasz támogatói tagságot egy kisebb összegű támogatás felé. Amennyiben úgy döntesz, hogy váltasz úgy az alacsonyabb támogatói szint éves támogatásának összegét írjuk jóvá.

A NEM PayPalon keresztül történő előfizetéshez szükséges tudnivalók!

 • Azonnali hozzáférsz a támogató tagságnak járó videó leckékhez, amennyiben PayPal-on keresztül fizeted a támogató tagsági díjad. Kérjük amennyiben ez módodban áll akkor inkább ezt válaszd!

 • Amennyiben nem PayPalon keresztül fiezted az éves támogató tagsági díjat, abban az esetben az összeg beérkezésétől számított 2 munkanapon belül vállaljuk a hozzáférésed aktiválását a támogató tagság videó leckéihez, +3000 forint egyszeri aktiválási díjért.

  Kérünk, hogy ezzel az összeggel növelt díjat utalj ha nem PayPal-en keresztül kívánsz fizetni. FONTOS: Csak az éves támogató tagsági díj egyösszegű díja esetében van lehetőséged utalásra, a havi rendszerességű támogatás esetében nincs!

 • Nem PayPal fizetés esetén a rendelés leadása után kapsz egy linket, ahol tudsz regisztrálni az tagsági rendszerbe.

  FONTOS!!! UGYANAZT AZ EMAIL CÍMET használd a regisztrációnál, mint rendelésnél! Csak így fogunk tudni beazonosítani!

 • Bármilyen kérdésed van hívd a +36 31 784 36 73-as számot.