Mit szólnál ha napok alatt fejlődhetnél annyit, mintha éveket tanultál volna?

Érdekel mire lehetsz képes a Jobb agyféltekés rajzolás módszerrel? Akkor nézd meg ezt a 2 perces videót!

Figyelem! A hitetlenek nyugalmának megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz a videó!

Mit szólnál hozzá ha kézenfognánk és elvinnénk a jövődbe, hogy a saját szemeddel lásd:

 • Hogyan mosolyogsz a kezdeti félelmeken és kétkedésen és hogyan beszélsz arról, milyen nagyszerű volt az út mire ide eljutottál…

 • Mennyi új embert ismertél meg és milyen sok értékes kapcsolatra tettél szert, miután aktívan alkotni kezdtél…

 • Mennyi kitüntető figyelmet, támogatás, megbecsülést és elismerést kapsz ezektől az új ismerősöktől, barátoktól…

 • Miként éled meg a pillanatot, amikor játszva és büszkén tudod elmondani az alkotásaiddal azt, amit szavakkal sokkal nehezebb kifejezni:

Ki vagy te, és hogyan látod a világot?

Magyarország legnagyobb alkotó közössége bemutatja:

Igaz nem vagyunk időutazók, de mégis elhoztuk neked a jövőt!

Ismerd meg a jobb agyféltekés rajzolás módszert, amivel pár nap múlva úgy alkothatsz mintha éveket tanultál volna!

Nézd meg Klári mit mesél a módszerről és arról, milyen volt vele tanulni!

Az módszer alapjaira építve létrehoztuk azt a mentor programot és csoportot, aminek segítségével könnyedén elsajátíthatod te is a módszert a támogatásunkkal akár otthonról is!

Csatlakozz a programhoz és csoporthoz és garantáljuk, hogy mindössze néhány óra alkotással töltött idővel akár ilyen szintű fejlődést is elérhetsz az alkotásban, mint amit itt látsz!

Az alapokat elsajátítva könnyedén fogsz tudni ilyen ütemben és mértékben fejlődni:

Kinek való a MŰVÉSZBEJÁRÓ mentor program?

 • A pálcika embertől indulóknak – pillanatok alatt fogsz szárnyakat bontani garantáljuk!

 • A kihívásokkal küzdő kezdőknek – ezeket az alapokat megértve nem lesz számodra lehetelen!

 • Az alkotásból megélni vágyóknak – 3 év  vagy 3 hónap múlva akarsz pénzt látni belőle?

 • Rajztanároknak, oktatóknak – azt tudod adni a tanítványaidnak ezzel a módszerrel, amire a legjobban vágynak: sikerélményt és magabiztosságot!

Ez a program segítségedre lesz, ha

 • most indulsz – Minden azon múlik, hogy milyen alapokkal indulsz… Itt a legstabilabbakat kapod, bátran vágj bele!

 • most kezded újra – rövidítsd le az időt, amire ismét formába jössz!

 • ezt szeretnéd tanítani – a tanítványaid eredménye a te sikered mércéje: ezzel a módszerrel szárnyakat adhatsz nekik!

 • ebből szeretnél élni – már azokat az alkotásaidat is értékesíteni tudod, amit a program közben tanulmányként csinálsz!

 • sikerélményre vágysz – kell e annál nagyobb élmény, mint hogy szinte azonnal sikered lesz az alkotásban?

Mit ad neked a MŰVÉSZBEJÁRÓ Online Mentor Program és Csoport?

Egy zárt tanuló csoport segíti, hogy folyamatosan fejlődhess.

Ha elakadsz azonnal kérdezhetsz és kapod rá a megoldást. Ha kell külön a kérdéseddel kapcsolatos választ videón is megmutatjuk, amennyiben az technikai jellegű.

Értsd jól: te kérdezel és mi nem leírjuk, amit vagy megértesz vagy nem, hanem 24 órán belül felvesszük videóra és úgy kapod a választ. Ilyen támogatás nincs még egy Magyarországon!

Rendszeres ÉLŐ adás amikor személyesen teheted fel a kérdéseid!

Az első lépéseknél szükséged lehet picit több segítségre. Hathatós segítséget pedig úgy tudunk adni, ha ismerjük egyénre szabottan a kihívásaid és azon a területen tudunk segíteni ahol éppen elakadásod van! Ezért a zárt mentor csoportban rendszeresen lehetőséget biztosítunk az élő egyenes adásban történő kérdésekre.

Olyan hasznos eszközöket amivel bárhol, akár otthonról is elsajátíthatod a módszert, pénzt sporólhatsz és személyreszóló képzést kaphatsz!

Feladatlap gyűjtemény

Munkafüzet, amiben készen kapod a feladatlapokat. 

Nagyon hasznos és időt sporoló, bárhol tanulhatsz vele, ráadásul tartalmaz néhány extra feladatot a jobb megértés eléréséhez!

Arany Közösségi kártya

Kedvezménnyel vásárolhatsz eszközöket, 20-30 % kedvezménnyel vehetsz részt kurzusokon, szakkörökön és a rendezvényeinken!

Hogy több pénz maradjon a zsebedben!

Az élő kurzusok gyakorlatait/feladatait videó leckékre adaptálva!

Amiből tanulsz az egy folyamatosan bővülő, jelenleg 50 videóból álló tematikusan felépített lecke sorozat. 100%-ban azt kapod, mintha a kurzuson ülnél és még többet is: Sok olyan anyagot tettünk és teszünk folyamatosan bele, amit a kurzusokon az idő limitáltsága miatt nem tudunk belezsúfolni.

A cél az volt a videó leckék készítésnél (csak úgy, mint a kurzusokon), hogy

 • megmutassuk lépésről lépésre a gyakorlatokat!

 • velünk együtt tudd csinálni akár otthonról is az anyagot!

 • elméleti tudás helyett 100% gyakorlat legyen amiből valódi tudást szerzel!

 • a megvalósításon keresztül ismerd meg a módszert, ne pedig az elméleten keresztül!

Grafit Alapozó I. rész

I., A 3 alappillér, ami a kezdőnek szárnyakat ad, haladóknak egyszerűsít!

A rajztudás 80% megfigyelőképesség és 20% technikai ismeret! Ebben a modulban a világhírű jobb agyféltekés rajzolás módszerrel sajátíthatod el egy újfajta látásmód alapjait, ami a többi modul esetében hihetetlenül megkönnyíti az új ismertek elsajátítását. Mottó: Ne csak nézz! Láss is!

Grafit Alapozó II. rész

II., Nyílegyenes út a hiperrealisztikus képek készítéséhez!

A modulban ami lerántja a leplet a tévhitről, miszerint rajzolni csak az tud aki tehetségesnek születik vagy jó kézügyességgel van megáldva, az első modul alapjaira építkezünk. Megígérjük, hogy nem fogod elhinni, hogy ez tényleg ilyen borzalmasan egyszerű dolog. Pedig az.

Színes Alapozó

III., A színes eszközök használata egyszerűen de nagyszerűen!

Ebben a modulban a létező összes hibát el fogjuk követni szándékosan és felrúgunk minden szabályt. A kezdő alkotók legnagyobb mumusa a színkeverés. Na mi pont ezt a gyengeséget felhasználva fogunk még az amúgy is vad ütemnél is még gyorsabban fejlődni. Mottó: A rontott jobb, mint a tökéletes!

Pasztell Varázslat

IV., Elmélyülés a pasztell szépségeiben: átjáró a festészet birodalmába

Rengeteg csúcspontot fogsz megélni a program alatt, viszont amikor a pasztell kezd életre kellni a kezeid alatt, azt azért nagyon nehéz más élményekhez hasonlítani. Tudod… az a bizsergős, hidegrázós, indokolatlan eufórikus állapot vegyítve az „úristen ezt tényleg én csináltam?” érzéssel…

Akik már használták a videó leckéket, így nyilatkoztak róluk:

Nem stílust tanítunk, hanem elementáris atombiztos alapokat!

A program alapvető célja hogy kezdő- vagy újrakezdő alkotóként eljuttatssunk az alkotás azon szintjére, ahol már öröm számodra amikor eszközt kell venni a kezedbe. Oda, amikor már büszke lehetsz az alkotásaidra!

Ezekre a stabil alapokra azért van nagy szükség kezdő alkotóként,

 • Hogy minél előbb juss el oda, amikor már nem küzdesz technikai kihívásokkal, hogy mielőbb képessé válj az alkotást kikapcsolódásra, pihenésre használni!

 • A cél, hogy minél előbb mehess a saját stílusod kialalkítása felé, hogy minél előbb kifejezhesd magad az alkotás által és használhasd önfejlesztésre, önismeretre.

 • Ehhez a kezdetekben arra van szükség, hogy elsajátítsd azt a látásmódot ami segíti az alkotótóképességed és kedved felébresztését. Erre építkezve biztonsággal tudod majd kibontani, elmélyíteni a tudásodat és megtalálni a saját stílusodat!

„Mi a garancia arra, hogy én is képes leszek ilyen eredményeket elérni?”

A módszer hatékonyságát egy közel 11 éves fejlesztésnek köszönheti. A kezdetektől fogva teszteltük főként olyan személyeken, akik vagy szélsőségesen hátrányos helyzetből indultak a hétköznapi alkotni vágyókkal szemben, vagy egyszerűen csak tényleg nagyon nem tudtak.

Hogy biztosan kijelenthessük: MINDENKINÉL MŰKÖDIK!

Kollinger Szabi kéz és lábak nélkül született. Egy igazi kihívás volt vele megismertetni a módszert, hiszen csak úgy sajátíthatta el, hogy végig szájjal alkotott. Szabi érthető okokból lassabban haladt de 9 nap után már zseniális eredményeket produkált.

Bódog Krisztina egy jobb oldali bénulással járó nagyon súlyos agyvérzés után fogott bele a módszer elsajátításába. Gondold el, egész életében jobb kezes volt, de azt most nem tudta használni. A ceruzarajzzal indult és 4 nap alatt ennyit fejlődött bal kézzel.

Bencsik Benyo Istvánt  az első rajza alapján bárki besorolná az esélytelenek közé! Mi nem tettük és igazunk lett: Benyo 6 nap alatt ennyit volt képes fejlődni. Az utolsó rajzot már digitálisan készítette közel 40 óra alkotással..

Természetesen nem várjuk el senkitől, hogy higgyen abban amit itt leírtunk! Kifejezetten örömmel fogadjuk a kétkedő kezdőket és ezért azt javasoljuk, hogy ne higgy el mindent, amit az interneten látsz, hanem inkább próbáld ki magad! 

Csatlakozz a MŰVÉSZBEJÁRÓ START facebook csoporthoz, ahol élőben próbálhatod ki a módszert!

Visszafizetjük a tandíjat, ha nem vagy elégedett!
ÉS AKKOR IS HA AZ VAGY!

ILYEN CSAK A MESÉBEN VAN TUDJUK!

De nekünk a fejlődésed mindennél fontosabb és megtesszük a tőlünk telhetőt, hogy megkönnyítsük ha igazán akarod!

Az első eshetőség: Végig csinálod az online modulokat és NEM VAGY ELÉGEDETT a fejlődéseddel. Ebben az esetben jelezd és azonnal visszafizetjük a befizetett összeget!

A második: Végigcsinálod és jelezd, hogy ELÉGEDETT VAGY! Ekkor a teljes összeget visszakapod SzuperBónusz formájában, hogy azokat felhasználva tovább tudj haladni a prémium videó leckékkel, hogy még magasabb szintre emelhesd a tudásod!

Szóval ha velünk tartasz, mindenképp majdnem ingyen sajátíthatod el a világ leghatékonyabb alkotóképességfejlesztő módszerének alapjait!

Bihari László

a RajzMánia csoport alapítója, vezető mentor

Miért ennyire hatékony ez a módszer?

11 év alatt több mint 350 alkalommal, közel 4 ezer fő részére megtartott tanfolyamok adják az alapot, a saját- és a résztvevők tapasztalatai alapján kitesztelt ÚJ módszert. Egy olyan módszert, amivel a leghatékonyabban tudnak haladni a fejlődni vágyók, és a lehető leghamarabb tudnak eredményeket elérni a megszerzett alkotóképességükkel.

Josimovic Laslo

Vezető mentor

Ismerd meg a vezető mentorokat akikkel együtt fejlődhetsz, és segítenek téged a célod elérésben!

„Ez jól hangzik, de mennyibe mennyibe fog ez kerülni nekem?”

Az alapozó modulokat megrendelheted külön-külön 12.990.-Ft/modul egyszeri díjért is.

Jobb agyféltekés Grafit alapozó I. rész

Jobb agyféltekés Grafit alapozó II. rész

Jobb agyféltekés Színes alapozó

 Pasztell Varázslat alapok

Vagy csatlakozz a MŰVÉSZBEJÁRÓ mentor programhoz és csoporthoz, mert most 2017. Szeptember 30-ig

67.780,-Ft értékű Ajándékot kapsz a MasterClass csomaghoz!

Feladatlap gyűjteményfüzet 4.990 Ft helyett AJÁNDÉK!

Arany Közösségi Kártya 9.900 Ft helyett AJÁNDÉK!

Egy videó lecke modul 12.990Ft helyett AJÁNDÉK!

Egyéni Mentor Képzés 39.900Ft helyett AJÁNDÉK!

A Művészbejáró mentor programhoz az alábbi 4 módon csatlakozhatsz:

38.970.-Ft

Grafit+Színes+Pasztell

Otthonról kényelmesen!

A csomag díja magában foglalja a
– Grafit Alapozó I. Kezdetek Online Videó Lecke modult
– Grafit Alapozó II. Portrék Online Videó Lecke modult
– Színes Alapozó Online Videó Lecke modult
– Pasztell Alapozó Online Videó Lecke modult
– MŰVÉSZBEJÁRÓ CSOPORT tagságot.

Valamint az Ajándékokat 74.780,-Ft értékben!

18.990.-Ft

Grafit + Színes modul

Otthonról kényelmesen!

– Grafit Alapozó I. Kezdetek Online Videó Lecke modult
– Grafit Alapozó II. Portrék Online Videó Lecke modult
– Színes Alapozó Online Videó Lecke modult
– MŰVÉSZBEJÁRÓ CSOPORT tagságot.

12.990.-Ft

Grafit modul

Otthonról kényelmesen!

A csomag díja tartalmazza a

– Grafit alapozó I. Kezdetek Online Videó Lecke modult
– Grafit alapozó II. Portrék Online Videó Lecke modult
– MŰVÉSZBEJÁRÓ CSOPORT tagságot.

0.-Ft

Próbáld ki!

Térítésmentsen

A csomag  tartalmazza a

– Grafit alapozó I. Online Videó Lecke modult

– MŰVÉSZBEJÁRÓ START CSOPORT tagságot.

A rendeléshez töltsd ki az adatokat!

 • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

 • Ha már regisztráltál az oldalra, a jelentkezéshez ugyan azt az email címet használd, amit megadtál az oldalra való regisztrációkor.

 • Ha még nem regisztráltál, akkor a jelentkezés leadás után regisztrálj és UGYAN AZT AZ EMAIL CÍMET használd, mint rendelésnél. Csak így fogunk tudni beazonosítani.

 • Válaszd ki a tagságot amelyikkel csatlakozni akarsz!

 • Add meg a szállítási címet. Csomagot díjmentesen csak Magyarországi címre tudunk küldeni. Külföldre csak külön díjazás ellenében.

 • a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva csatlakozz az online mentor programhoz.

 • Az űrlap helyén megjelenő utasításokat követve egyenlítsd ki a választott tagság ellenértékét.

 • A választott csomag díjának beérkezésétől számított 48 órán belül aktiváljuk a hozzáférésedet a tananyagokhoz.

 • A kártyád és a munkafüzetet 4-7 munkanapon belül kézhez kapod postai csomag formájában.

 • Bármilyen kérdésed van hívd a +36702405254-es számot.

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

14 éves kor az alsó korhatár. Ha te fiatalabb vagy, akkor kérd meg valamelyik szülődet, hogy csinálja eled együtt a program anyagait!

Az onlie videó leckék a nap 24 órájában elérhetőek, így bármikor csatlakozhatsz és kezdheted is a fejlődést velük! A csoportban szintén bármikor felteheted a kérdéseidet, amint tudunk válaszolunk rá.

Részletfizetési lehetőséged az ALAKOTÁRS és ALKOTÁRS START csomagok esetében van.

Ebben az esetben mindig a soron következő élő kurzus videó leckéit aktiváljuk számodra a kurzus díjának beérkezésekor. Tehát ha például. az ALKOTÁRS csomagot választod, akkor mivel 4 kurzus van a csomagban, a négy kurzusra való jelentkezés és részvételi díj beérkezés ütemében kapod meg az adott kurzus anyagának videó lecke anyagait.

A csomag részletfizetésének ütemezése:

ALKOTÁRS csomag:

I. részlet Grafit alapozó kurzus díja 66.500.-Ft (Teljes díj kártyakedvezmény nélkül)
II. részlet Pasztell alapozó kurzus díja 55.800.- Ft (Aranykártyás díj 30% kedvezménnyel)
III. részlet Jobb agyféltekés Rajzolás kurzus díja 135.800.- Ft (Aranykártyás díj 30% kedvezménnyel)
IV. részlet Olajfestés kurzus díja 135.800.- Ft (Aranykártyás díj 30% kedvezménnyel)

ALKOTÁRS START csomag:

I. részlet Grafit alapozó kurzus díja 66.500.-Ft (Teljes díj kártyakedvezmény nélkül)
II. részlet Pasztell alapozó kurzus díja 55.800.- Ft (Aranykártyás díj 30% kedvezménnyel)

Mert ha kaptál ajándékba egy Arany tagsági kártyát, akkor már érdemes kihasználnod az általa biztosított kedvezményt. Így a második, illetve adott esetben harmadik és negyedik kurzust már a kedvezményes áron számoltuk.

És persze lehet még ennél kedvezményesebb is az ár, ha időközben szert teszel egy Platina tagsági kártyára.

Kérdésed vagy véleményed van? Mondd el itt!

Tedd fel a kérdésed - a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá - vagy mond el a véleményed! Köszönjük!