Csináld velem együtt a gyakorlatokat!

„Amikor rajzoltam a feladatokat, közben mentek a videók és olyan volt mintha ott lennél és úgy magyaráznál.”

Az ingyenes munkafüzet alapját olyan videóleckék adják, amikben részletesen megmutatom a feladatokat és valós időben csinálhatod velem együtt!

A videó leckék jelentősen meggyorsítják a fejlődésed és megkönnyítik az alapismeretek elsajátítását!

A RajzMánia csoport 5 éves szülinapja alkalmából most egyhónapos vendégtagsággal hozzáférhetsz a munkafüzet első moduljának videóleckéihez!

11.940 Ft helyett 990.-Forintért

  • mert a munakfüzet mellett hozzáférsz a videó leckékhez is, amivel sokkal hatékonyabban fejlődhetsz!

  • Mert ha már hozzáférsz, akkor a saját ütemedben haladhatsz és nem kell várnod senkire!

  • Nem kell a heti Élőadásokhoz igazodnod, mert csatlakozhatsz a MŰVÉSZBEJÁRÓ Gyorsítósáv csoporthoz azonnal segítünk ha valamit nem értesz!

  • Már a Start Max tagsággal is jogosulttá válsz a zárt okató felület használatára!

  • A tagságod kezdetétől jogosult vagy 20% kedvezménnyel hozzáférni a haladó videó leckékhez!

  • A haladó anyagok elvégzése után ha vállalsz mentorálást, akár INGYEN is hozzáférhetsz a Prémium videó leckékhez!

Nézdd mit mondanak, akik már használják:

Bihari László

Üdvözöllek a nevem Bihari László, és a Jobb Agyféltekés Rajzolás Akkreditált Magyar Központját vezetem.

A Jobb agyféltekés rajzolás módszert megalkotó, dr. Betty Edwards egyetemi művészeti oktató 19 fős nemzetközi oktató csapatának a tagja vagyok.

Örömömre szolgál, hogy veled is megismertethetem ezt a zseniális módszert, amit elsajátítva kezdő alkotóként te is szárnyakat adhatsz az alkotóképességednek.

Dr. Betty Edwards

A módszert és annak oktatását az Egyesült Államokban sajátítottam el, ahol Betty Edwards fia – a Jobb agyféltekés rajzolás könyv társszerzője és illusztrátora – Brian Bomeilser mentorálása alatt végeztem el a DRSB Inc. oktatóképzését és váltam akkreditált oktatóvá.

A módszerrel világszerte több millióan tanulnak óriási sikerekkel, várlak szeretettel téged is a tagok közé, légy egy jó csapat tagja! Tarts bátran velem, hogy mielőbb sikerélménnyé tehessük számodra is az alkotás!

Kattints a ” KÉREM A TAGSÁGOT!” gombra!

A KÉREM A TAGSÁGOT gomb megnyomása után a következő oldalon a tagsági regisztrációhoz szükséges adatokat kérjük: Név, emailcím, jelszó, szuperbónusz kód.

Utána a tranzakcióhoz a PayPal.com szuperbiztonságos fizetési oldalára irányítunk, ahol PayPal fiókkal vagy Bankkártyával is fizethetsz. 

A fizetés NEM a rajzmania.hu oldalon történik, hanem a PayPal titkosítással védett szuperbiztonságos oldalán. Mi nem kérünk és nem tárolunk semmilyen bankkártya adatot a fizetéssel kapcsolatban csak azokat, amik a tagsági rendszerbe való regisztrációdhoz szükségesek.

Ha most használod először, akkor itt egy kis segítség a használatához: