Bihari László

Üdvözöllek a nevem Bihari László, és a Jobb Agyféltekés Rajzolás Akkreditált Magyar Központját vezetem.

A Jobb agyféltekés rajzolás módszert megalkotó, dr. Betty Edwards egyetemi művészeti oktató 19 fős nemzetközi oktató csapatának a tagja vagyok.

Dr. Betty Edwards

Örömömre szolgál, hogy veled is megismertethetem ezt a zseniális módszert, amit elsajátítva kezdő alkotóként te is szárnyakat adhatsz az alkotóképességednek.

A módszert és annak oktatását az Egyesült Államokban sajátítottam el, ahol Betty Edwards fia – a Jobb agyféltekés rajzolás könyv társszerzője és illusztrátora – Brian Bomeisler mentorálása alatt végeztem el a DRSB Inc. oktatóképzését és váltam akkreditált oktatóvá.

A módszerrel világszerte több millióan tanulnak óriási sikerekkel, várlak szeretettel téged is a térítésmentes bevezető programban.

Tarts velem, hogy mielőbb sikerélménnyé tehessük számodra is az alkotást!

Csináld velünk együtt a gyakorlatokat!

A Művészbejáró online mentor program keretében a módszer alapjait bemutató  videó leckékkel és a modul munkafüzetével ismerkedhetsz meg, amivel kezdőként megtapasztalhatod a jobb agyféltekés rajzolás gyakorlatainak hatékonyságát.

A munkafüzetben megtalálod a hozzáférést a videó leckékhez és a Művészbejáró START csoporthoz, ahol rendszeres Élőadásokban kérhetsz segítséget és dolgozhatod fel Bihari Laci vezető mentor támogatásával a feladatokat.  

A munkafüzet, a START csoporthoz csatlakozásod és hozzáférésed a videó leckékhez 100%-ban térítésmentes azaz INGYENES!

Töltsd le a térítésmentes munkafüzetet és kezdj bele most!

Nyomd meg a kérem gombot és már viheted is azonnal!