“Jó tett helyébe jót várj.”

/magyar közmondás/

Talán most még nem is sejted, de nagyon sok emberrel fogsz jót tenni azzal, hogy alkotsz!

Ezért ha kéred, adunk neked egy Platina Közösségi kártyát. Térítésmentesen.

Előre szólunk: ahogyan haladsz a videó leckékkel, egyre jobbak lesznek az alkotásaid és egyre nagyobb lesz alkotásaid rajongó tábora.

Nagyon sok embernek fogsz örömet szerezni:
Lesz akinek csak egy-egy pillanatot vagy hosszú perceket, amíg megcsodálhatja az alkotásaidat.
Lesz akinek boldogságos órákat, napokat és éveket, amikor megajándékozod egy általad készített remekművel és az kikerül a falára.
És lesznek olyanok is, akinek az egész életét meg fogod változtatni azzal, hogy te elkezdtél alkotni.

Az utóbbi csoportba tartozók lesznek azok, akik meg fogják kérdezni:

Ezt mégis hogyan csinálod?

És amikor elmondod, hogy hogyan csinálod…

sokan közülük majd azt mondják, hogy ők is akarják!

Ebben azért vagyunk ilyen biztosak, mert 10 éve a tanfolyamaink olyan résztvevőkkel vannak tele, akik látták egy ismerősük alkotásait.

Látták honnan indult és hova jutott, tudják mennyi idő alatt érte el a fejlődést.

Nyugodtan elhiheted: ez így lesz!

Így biztosan lesznek olyanok is, akiket a TE sikereid fognak inspirálni arra, hogy elinduljanak az alkotás felé!

Az úton, amitől jobb életük lesz.

Ám a kezdő alkotók tele vannak kétségekkel, nehezen és lassan haladnak. Egészen addig, amíg valaki – aki már megcsinálta – kézen nem fogja és segíti lépésről lépésre.

Tudod, ahogy a gyermekeket segítjük, ahogyan járni tanulnak: először tartanod is kell, aztán fognod a két kezét, majd a végén már csak az egyik kezét…

És aztán jár magától is. A kezdő alkotó pont olyan, mint a gyermek aki most tanul járni: Fontos neki a támogatás, fontos, hogy valaki tartsa meg az elején.

Legyen mellette valaki aki bíztatja.  Aki erőt ad, hogy ne adja fel. Aki vigasztalja a kudarcok idején: olyan aki képes motiválni mert már megcsinálta és tudja, hogy biztosan sikerülni fog!  

Olyan tudást adunk neked, hogy játszva tudj másokat segíteni és motiválni!

Élő modellről alkotás

Akril festészet

Akvarell festészet

Olaj festészet

A mentor tagság videó lecke moduljait természetsen megrendelheted egyesével is ha éppen úgy tarja kedved, 39.990,- Ft/modul áron, és természetesen a MŰVÉSZBEJÁRÓ  résztvevőjeként kapott SzuperBónuszokat is felhasználhatod a megrendeléshez.

Vagy…

Adunk neked térítésmentesen egy Platina Közösségi kártyát!

Egy kártyát, ami a Mentor tagság szimbóluma és csak azok kaphatják meg, akik nem őrizgetik a tudásukat hanem önzetlenül tovább adják az őket követő kezdő generációnak.

Ezzel Platina Közösségi kátyával

  • Kapsz egy  kifejezetten mentoroknak szóló online képzést teljesen térítésmenetesen, hogy még jobban tudj segíteni, motiválni és inspirálni! Egy olyan alkotói képzést, ami ma Magyarosrzágon egyedülálló!

  • 10-40%(!) kedvezménnyel vehetsz részt élő tanfolyamainkon, vásárolhatsz eszközöket és mindent, amire csak szükséged van az alkotói léthez!

  • Résztvételi lehetőséget kapsz a mentoroknak rendezett konferenciákon és összejöveteleken, ahol együtt képezzük tovább magunkat!

És most figyelj!

Minden egyes alkalommal, amikor valaki a Te inspirációdra regisztrál és kezd bele a Haladó tananyagokba,

TELJESEN INGYEN ÉS TÉRÍTÉSMENTESEN

kapsz hozzáférést az egyik fentebb látható Prémium videó lecke modulhoz!

Szóval tárt karokkal várunk egy olyan csapatban, ahol mindenki elkötelezett a tudás továbbadásában!

„Úristen! Képes leszek én egyáltalán arra, hogy másokat inspiráljak, segítsek vagy motíváljak?”

Mi biztosak vagyunk benne, hogy igen, hiszen tudjuk mit adunk át neked: Tudjuk milyen tudásszinten fogsz tartani a haladó videó lecke modulok után. Ez a része nem kérdés.

Ne értsd félre nem azt kérjük tőled, hogy taníts hiszen arra ott vannak a videó lecke modulok: a tanítás részét nyugodtan ránk bízhatod! A tanítás egy külön szakma és nem várjuk el, hogy átképezd magad.

Arra kérünk, hogy fogd meg a kezdők kezét az elején. Bátorítsd ha kell, amikor elkeseredés van, és folytatásra bíztatasd amikor a feladás kerül szóba. Azt kérjük, mutasd meg, te hogyan értél el eredményt az alkotásban!

Viszont tisztában vagyunk vele, hogy a mentorság idő és energia, és ezt nem mindenki tudja vállalni. Még ha a legnemesebb és legizgalmasabb út is az életben.

Te adod az időd és energiád, mi pedig megháláljuk a fáradozásod!

Cserébe olyan tudás birtokába juttatunk, amire nem csak te és a környezeted, de ország-világ is büszke lehet!

„OKÉ! Mit kell tennem, hogy kaphassak egy Platina Közösségi kártyát?”

FONTOS! A mentorok csoportja nem egy nyitott klub, ahova bárki az utcáról beesve bevásárolhatja magát. 

Természetesen megrendelheted a Prémium modulokat is, de Platina Közösségi kártyát és a velejáró kedvezményeket csak az kaphat, aki teljesíti az alábbi feltételeket. Nem kérünk nagy dolgot, és amit kérünk az is a te érdeked szolgálja!

Arra bíztatunk, hogy vállald ezt a kihívást és mielőbb csináld végig a haladó anyagokat és kezdj embereket segíteni a fejlődésben!

Így nem csak egy Platina Közösségi kártyád lesz, amivel kedvezménnyel vásárolhatsz és fejlesztheted magad, de barátságora, elismerésre és megbecsülésre is szert tehetsz!

Íme a feltételek amiknek teljesülniük kell, hogy igényelni tudd:

  • Rendelkezned kell Arany Közösségi kártyával

  • Végig kell csinálnod az összes Haladó tagsághoz tartozó videó leckét!

  • A Haladó videó lecke modul végeztével, el kell küldened nekünk az alkotásokat, amiket a modulok elsajátítása után készítettél!

  • Az alkotások beküldésével egy időben kell küldened nekünk egy pár soros bemutatkozást, néhány szót magadról hogy megismerjünk.

  • Ezt követően mi küldünk neked egy kódot, azzal itt az oldal alján megrendelheted a saját névreszóló Platina Közösségi kártyádat.

Ugye, hogy nem sok?

Gyakran ismételt kérdések:

Az Haladó tagságod kezdetétől számítva legkorábban 60. nap után. Persze csak abban az esetben, ha végig csináltad a haladó tananyagokat és a megszerzett tudásod okán képessé válsz segíteni a teljesen kezdőket.

A tudás nem korfüggő. Ha te 14 éves vagy és vannak akiket inspirálnak az alkotásaid akár a korosztályodból, akár azon túl, akkor érdemes élned a lehetőséggel.

Amúgy 12-120 éves korig! 🙂

Nos, az első és legfontosabb dolog talán az, hogy tudj segíteni ha kérdéssel fordulnak hzzád. Ehhez viszont végig kell csinálnod a videóleckéket ha teljesen kezdő vagy, és a fentiek szerint megigényelheted a saját kártyádat.

Nincs kötött időpont, lévén egy folyamatosan elérhető online tananyagról van szó! Bármikor belekezdhetsz és a saját ütemedben haladhatsz vele.

Mi sem egyszerűbb, csatlakozz a MŰVÉSZBEJÁRÓ Online Mentor program és csoporthoz és máris lesz. Részleteket >>ide kattintva<< megtalálod!

Ennek elég kicsi a valószínűsége, lévén a munkáidból mi el tudjuk dönteni, hogy érted e az anyagokat, meg tudod e csinálni vagy sem. Ha mi úgy látjuk, hogy menni fog akkor nyugodtan hihetsz magadban te is!

Ha ne adj isten neked lesz igazad, természetesen bármikor visszaléphetsz. A hozzáférésed megtarthatod, de nem kell emberekkel foglalkoznod.

Tedd fel a kérdésed - a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá - vagy mond el a véleményed! Köszönjük!

A megrendeléshez töltsd ki az űrlapot!