Licitálj az alkotásokra és a licitből származó teljes bevételt a krónikusan beteg gyermekek kapják!

Immáron 7. alkalommal rendezzük meg a RajzMánia Közösség jótékonysági árverését.

Az aukcióból származó teljes bevételt hagyomány szerűen mindig egy arra rászoruló vagy a rászorulókért aktívan tevő szervezet kapja meg.

A mostani jótékonysági aukciót egy olyan alapítvány részére szervezzük, amely krónikusan beteg gyermekek és családjaik támogatásával és segítésével foglalkozik.

Bátor Tábor Alapítvány

Az alapítvány több mint 15 éve szervez rászorulóknak TELJESEN INGYENES élményterápiás táboroztatást.

Daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással vagy hemofíliával kezelt beteg gyermekeknek, hogy a gyógyulásukat elősegítsék és megkönnyítsék a hosszú lefolyású betegségekkel való együttélést.

Az aukción lictre kerülő alkotásokból származó teljes bevételt az alapítvány kapja meg!

Kiss Lászlóval, az alapítvány munkatársával beszélgettünk. Nézd meg a videót!

Így tudsz csatlakozni licitálóként a jótékonysági aukcióhoz!

Oszd meg barátaiddal!

Kérünk oszd meg, hogy minél sikeresebb lehessen az aukció! Köszönjük!

Először is köszönjük, hogy licitálóként támogatod a Bátor Tábor Alapítványt!

Amennyiben liciteddel segíteni kívánod a RajzMánia csoport által támogatott ügyet, úgy a csoport adott albumában ezt meg is tudod tenni.

A facebook csoportok jelenlegi működése folytán csak akkor tudod kommentben megtenni a licited, ha tagja vagy a csoportnak. Ezért a licitáláshoz jelentkezned kell a csoportba, természetesen a csatlakozás ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A leírás  alatt lentebb megtalálod az albumhoz és a csoporthoz vezető linket!

A licitre bocsájtott művekre a licit leadásának határideje erre az aukcióra vonatkozóan:

2017. Május 14. VASÁRNAP

Kérünk, hogy az alkotásra vonatkozó licitedet, mindig a facebookon az adott alkotás képére kattintva KOMMENTBEN TEDD MEG!

Amennyiben a RajzMánia csoport tagok által aukcióra felajánlott művekre licitálással kívánsz segíteni, úgy az alábbiakat vedd figyelembe kérlek:

  • A licit megtételekor lehetőségeidhez mérten licitálj, ne lehetőségeiden felül.

  • A licit megtétele még nem garancia arra, hogy a választott mű a tied lesz, hiszen az adott határidőn belül azt felül licitálhatja más.

  • A licitek minden alkotásnál 3.500,- forintról indulnak és 500,- Ft licitlépcsővel emelkednek. A nem eszerint megtett, licitlépcsőnél alacsonyabb licitek törlésre kerülnek.

  • A licitálással megnyert alkotások átadás-átvétele mindig az alkotó és a licitnyertes megegyezésén alapul, abban a csoport és az oldal működtetői nem tudnak részt venni.

  • Nyertes licit visszavonására nincs lehetőség, ezért kérlek az első pont szerint, a lehetőségeidhez mérten felelősséggel licitálj!

  • Amennyiben a tiéd a nyertes licit, az általad megajánlott összeget közvetlenül a Bátor Tábor bankszámlájára juttasd el!

  • Az összeg befizetéskor feltétlenül írd be a közlemény rovatba: RAJZMÁNIA ADOMÁNY. Ez nagyon fontos szempont az adományozott szempontjából, hogy nyomon tudja követni a beérkező összeg forrását.

  • A liciten megnyert alkotáshoz a befizetést igazoló (postai csekk, banki kivonat stb) okmány ellenében, a befizetés után juthatsz hozzá, az alkotóval egyeztetett úton és módon. Azt az alkotó részére juttasd el, és beszéld meg vele hogyan és mikor juttatja el neked az alkotást.

  • Kérünk, hogy licitedet csak és kizárólag magánszemélyként tedd meg, mert a reklámcéllal céges profilról érkező liciteket töröljük.

  • Izgalmas licitálást és elsöprő gyözelmet kívánunk neked, valamint hogy tudj segíteni és gazdagabbá válhass egy műalkotással!

Köszönjük a közreműködésedet, a képekre kattintva tudsz csatlakozni és licitálni!

Korábbi sikeres jótékonysági aukcióinkból:

Kollinger Szabolcs: Bionikus kar

Szabi egy kéz és lábak nélkül született fiatalember. Több mint 1,5 millió forinttal tudtunk hozzájárulni, hogy Szabi egy könnyebb és teljesebb életet élhessen. És természetesen megtanítottuk rajzolni is! 🙂

Csorba Dávid, 22 éves, Duchenne-szindrómás fiú.

Dávid és Édesanyja egy rendkívül párás és rossz levegőjű lakásban éltek, ami lényegesen rontotta Dávid életben maradási eslyeit. Több, mint fél millió forinttal tudtunk hozzájárulni az új lakásba költözésükhöz.

Fritz Máté Bence  kiskrapek

A születési rendellenességek sorozatával született mosolygombócnak is pár forint híjján 1 millió forintot sikerült összeszedni az életmentő őssejt beültetéshez. Szerencsére azóta is mosolyog a miniember!