Ajándék munkafüzet letöltés + videó leckék

A munkafüzetet és a hozzátartozó videó leckéket a zárt tagsági rendszerben találod! Csinálj magadnak egy ingyenes Vendég tagságot és már kezdheted is a tanulást!

Bihari László

Üdvözöllek a nevem Bihari László a Jobb agyféltekés rajzolás módszert megalkotó, dr. Betty Edwards egyetemi művészeti oktató 19 fős nemzetközi oktató csapatának a tagja vagyok. A módszert és annak oktatását az Egyesült Államokban sajátítottam el, ahol elvégeztem dr. Betty Edwards oktatóképzését és váltam akkreditált oktatóvá.

Dr. Betty Edwards

A módszerrel világszerte több millióan tanulnak óriási sikerekkel. Örömömre szolgál, hogy veled is megismertethetem Dr. Betty Edwards zseniális módszerét, amit elsajátítva kezdő alkotóként te is szárnyakat adhatsz az alkotóképességednek. Tarts velem, hogy mielőbb sikerélménnyé tehessük számodra is az alkotás!

A munkafüzettel és a módszer alapjait bemutató 10 videó leckével kezdőként megtapasztalhatod a jobb agyféltekés rajzolás gyakorlatainak hatékonyságát. A VENDÉG tagságod ingyenes amivel hozzáférhetsz a munkafüzethez és az első 10 videó leckéhez!

INGYENES VENDÉG TAGSÁG LÉTREHOZÁSA

  • Add meg a neved és a legjobb email címed (nem, nem küldözgetek reklámokat, én is utálom a napi szintű nyomulást!)

  • Nyomd meg az „ellenőrző email kiküldése” gombot és nézd meg az email fiókodat. (spam-et, közösségit, mindenhol, mindig máshova rakja minden levelező rendszer)
  • Kattints az emailben található véglegesítő linkre töltsd ki az adatokat és kész is vagy!

Ez egy előregisztrációs űrlap. Töltsd ki a következő adatokat az emailed ellenőrzéséhez először. Az ellenőrzést követően fogod elérni a teljes regsiztrációs űrlapot.

A Rajzklub Gyorsítósáv zárt Facebook csoportjában a segítségemmel dolgozhatod fel a feladatokat. A tagsági regisztráció után csatlakozz a facebook csoporthoz, ott találkozunk! Bármilyen kérdésed van a leckékkel vagy a módszerrel kapcsolatban örömmel segítek!