Pénzre váltanád a tehetséged az Instagramon, de nem tudod hogyan fogj hozzá?

Szia! Itt Bihari Laci, a Rajzmánia csoport alapítója és vezető mentora.

Tudod, még 5 évvel ezelőtt is a kiállítások és aukciós házak, galériák és néhány nagy weboldal számítottak a legprofibb értékesítési csatornának az alkotók világában. Szinte minden művész, alkotó ott tette pénzzé a tehetségét. Illetve a kiváltságosok, akiket beengedtek ezekbe a körökbe…

A jelek szerint ez 2018-ra gyökeresen megváltozott, és még most is folyamatban van ez a változás. Talán senki nem látja még a végét. Az azonban egészen biztos, hogy a közösségi média olyan lehetőséget adott az amatőr és kezdő alkotók kezébe, amilyen lehetőségük sosem volt.

Ma már lehetsz ismertebb mint azok, akikre példaképedként tekintesz.

Ugye abban egyetértünk, hogy az ismertség hozza a megrendelőket? Mert lehetsz bármilyen zseniális alkotó, ha nem ismernek…

Az Instagram a legdinamikusabban fejlődő közösségi platform, ami kezdő vagy amatőr alkotóként pont ugyanolyan lehetőséget biztosít neked, mint a már befutott profi alkotóknak és művészeknek a régi módszerek. Vagy sokkal jobbat!

Csináld jól és több követőd lesz.

A több követőből több Megrendelőd lesz.

A több Megrendelőből több bevételed keletkezik abból, amit igazán szeretsz csinálni: Az alkotásból!

Mit szólnál egy saját kiállítótermehez ahol nonstop megtalálnak?

Az egyedi kézzel készített alkotások értéke és kereslete exponenciálisan növekszik

Talán te is figyeled az alkotók világában végbemenő változásokat. Egyik pillantról a másikra lesznek híresek soha nem ismert alkotók, a közösségi médiánk köszönhetően. Ha neked is kezedben a lehetőség, hogy alkoss, akkor ugye abban egyet értünk, hogy butaság volna nem élni ezzel a lehetőséggel?

Miért ne szerezhetnél plusz bevételt abból amit szeretsz csinálni? Urambocsá’ miért is ne élhetnél abból, amit szeretsz csinálni?

A lehetőség most adott. Az Instagaramon kb ötöd annyi erőbefektetésre van szükséged hogy elérd azt, amit a Facebookon vért izzadva. Az Insta most az, ami a Facebook 5 évvel ezelőtt: a lehetőségek tárháza.

5 óra alatt nem csak képessé válsz az indulásra, de pontosan fogod tudni mit kell tenned!

Már-már félelmetesen könnyű nagy elérést és sok követőt szerezni – pár hét alatt, pár ezer Ft-ból! Persze ehhez pontosan kell tudnod, hogy mit, mikor és miért, illetve hogyan kell csinálnod.

Ez az 7 órás workshop kifejezetten neked szól, ha

 • eleged van abból, hogy hiába próbálkozol, egyszerűen nem jönnek a követők!

 • gyakran érzed úgy, hogy nem tudod mit posztolj!

 • Néhány kedvelésen túl semmi sem történik a posztjaidnál!

 • eddig órákat agyaltál azon, hogy mit mikor és hogyan posztolj!

Nem trükkökről fogunk neked regélni és látszólag okosakat mondani, hanem konkrét eszközöket kapsz a kezedbe. Ezek között lesz a

 • a technika, ami többszörösen letesztelt és még semmilyen piacon sem vallott kudarcot. Garantáljuk, hogy el fogod érni és követőkké fogod változtatni a célcsoportodba tartozó felhasználókat!

 • a szisztéma, ami mentén építve a tartalomstratégiád egyszerűen nem fogsz tudni kifogyni a gyorsan gyártható, könnyedén megosztandó tartalmakból! Nincs többé ihletre várakozás!

 • az automatizmusok, amiket használva rengeteg időt megspórolhatsz és lehetővé teszik, hogy azzal foglalkozz ami miatt azt az egészet elkezdted: az ALKOTÁSSAL!

Ez egy GYAKORLATI WORKSHOP és nem elméleti.

Ez pedig azt jelenti, hogy mire végzünk délután 5-kor nem csak azt fogod tudni, hogy mit kell csinálnod, hanem azt is: hogyan! Azt akarjuk, hogy úgy menj haza, hogy csak azt kelljen otthon csinálnod aminek az ideje később jön el, de pontos, érthető és kivitelezhető stratégiád legyen legalább 3 hónapra előre!

Az 5 órás gyakorlatorientált workshopon belül megtanulod, hogy miképp:

 • válaszd ki a legmegfelelőbb felhasználónevet

 • optimalizáld a fiókodat, különös tekintettel a Bio-ra

 • helyezheted el a legoptimálisabban a külső tartalmaidat

 • találd meg a legmegfelelőbb időt a posztolásra

 • alkosd meg az edutainment-alapú, személyes történetmesélésre épülő tartalomstratégiád

 • írj úgy, hogy élmény legyen olvasni (igen az Instán is írunk!)

 • építsd fel technikailag tökéletesen a posztjaidat

 • határozd meg a célcsoportod

 • találd meg a számodra legrelevánsabb felhasználókat

 • és hogy hogyan építhetsz követőtábort anélkül, hogy napi több órát kéne foglalkoznod vele!

A workshop vezetője amikor a te céljaidat szolgálja

A workshopot egy nagyon kedves tanítványom és barátom, @aKardosBálint fogja tartani.  Bálint a „MagyarInstaNinja” hivatásos szövegíró, és az „instázás” profi művelője, szenvedélyes marketing szakember. Több, mint 4500-as Insta követőtábora szerintem önmagáért beszél. Pláne, hogy 2 hónappal előtte még csak 450 volt…

Ha ismersz tudod, hogy csak azokkal dolgozom együtt, akiknek a munkájára személyesen tudok garanciát vállalni. Bálint profi előadó és jó instruktor, hogy megmutassa hogyan váltsd valóra az álmodat. Ráadásul nagy állatbarát és mint tudjuk ki a zállatokat szereti, az csak jó ember lehet…  És Bálint macskás. A macskák meg cukik.

A workshop vezetője, amikor a Főnök céljait szolgálja

És nem csak szerintem jó Bálint abban amit csinál, mert mások is ezt mondják róla:

„Nagyon felkészülten érkeztél a tréningre – sok kérdést tettem fel neked és mindegyikre tudtad a választ. A legjobban az tetszett, hogy tematikusan, strukturáltan építetted fel az egészet. Mindig jelezted, hogy mi lesz a következő rész és meddig fog tartani illetve külön motiváló volt látni azt a szenvedélyt, amivel a szövegírásra és a profilfejlesztésre tekintesz.” – Vedres Tamás, vállalkozó, Budapest

„Teljesen kezdőként nagyon fontos alapot és iránymutatást adott a tréning. A haladók is minden kérdésükre választ kaptak, volt lehetőség a felmerülő kérdések megválaszolására is. Gyakorlatias, pörgős szórakoztató tréning volt, ami minden felhasználói szinten tud újat mutatni. Alig várom, hogy kipróbáljam a tanultakat” – Fejes Melinda, szabadúszó fotós, Budapest

És még nem tudsz mindent! De majd most!

A workshop 10-17-óráig tart „épphogy” szünetekkel. Maximum 8 főt tudunk fogadni, hogy mindenkivel végig tudjuk csinálni a beállításokat. Működőképes okostelefont hozz magaddal, de a legjobb, ha a laptopodat is bepakolod a tatyidba. Íróeszközt és jegyzetfüzetet kapsz, azt nem kell hoznod. Kávé és tea értelemszerűen lesz, annyit iszol meg belőle amennyit bírsz. Ha megéhezünk kaját is rendelhetünk.

A workshop végzőseként bekerülsz egy Zárt FB csoportba, ahol a workshop után is segítünk mindenben, amiben tudunk.

Ezen felül megkapod ajándékba a workshop teljes anyagát videón is, hogy bármikor visszanézhesd és az alapján haladhass lépésrő lépésre.

A workshop díja 19.900.- Ft+ Áfa, ez a díj tartalmazza a csoport tagságot és a videófelvételekhez való korlátlan hozzáférést is.

A  workshop időpontja: 2018. Június 30.  Helyszín: 1145 Budapest Laky Adolf utca 3. Fsz. 1. 

Pénzvisszafizetési garancia:

Ha az első óra után nem vagy elégedett, kérlek jelezd ott helyben és visszafizetjük a teljes részvételi díjad!

Előképzettség:

Semmilyen előzetes tudás nem szükséges, ha nincs még Insta fiókod sem, akkor itt létrehozzuk. semmit nem kell tudnod. Azért jössz, hogy megtanuld.

Jelentkezéshez töltsd ki a mellékelt formot, szabad hely estén pár órán belül visszaigazoljuk a regisztrációd.

Várunk szerettel!

Kardos InstaNinja Bálint, copywriter és marketing tanácsadó, egy Fönök macska gondozója

Bihari Laci a Rajzmánia közösség alapítója és vezető mentora, a Jobb agyféltekés rajzolás módszer akkreditált oktatója.