Legyél Te is Kiemelt Támogató Tag és használd a villámgyorsan és látványosan fejlesztő videó anyagokat!

Amikor rajzoltam a feladatokat, közben mentek a videók és olyan volt mintha ott lennél és úgy magyaráznál.”

„A videóban levő magyarázatok, az, hogy megmutatod nekem nagyon sokat számított a rajzolásban és eszközkezelésben egyaránt.”

„A videó leckék nagyon profik, érthetőek, lelkesítőek és így könnyű volt megszeretni a rajzolás minden pillanatát.”

100%-ban azt kapod, mintha valamelyik élő workshopon ülnél.

És még többet is!

Kiemelt Támogató Tagként amiből tanulhatsz az a munkafüzet mellett egy folyamatosan bővülő, jelenleg 50 videóból álló tematikusan felépített video lecke sorozat.

Sok olyan anyagot tettünk és teszünk folyamatosan bele, amit a worksopon az idő limitáltsága miatt nem tudunk belezsúfolni. Így még magasabb szintre léphetsz!

A cél az volt a videó leckék készítésnél (csak úgy, mint a workshopokon), hogy

  • megmutassuk lépésről lépésre a gyakorlatokat!

  • velünk együtt tudd csinálni akár otthonról is az anyagot!

  • elméleti tudás helyett 100% gyakorlat legyen amiből valódi tudást szerzel!

  • a megvalósításon keresztül ismerd meg a módszert, ne pedig az elméleten keresztül!

A videó leckék jelentősen meggyorsítják a fejlődésed és megkönnyítik az alapismeretek elsajátítását!

Jobb agyféltekés Grafit Alapozó I. rész

I., A 3 alappillér, ami a kezdőnek szárnyakat ad, haladóknak egyszerűsít!

A rajztudás 80% megfigyelőképesség és 20% technikai ismeret! Ebben a modulban a világhírű jobb agyféltekés rajzolás módszerrel sajátíthatod el egy újfajta látásmód alapjait, ami a többi modul esetében hihetetlenül megkönnyíti az új ismertek elsajátítását. Mottó: Ne csak nézz! Láss is!

II., Nyílegyenes út a hiperrealisztikus képek készítéséhez!

Jobb agyféltekés Grafit Alapozó II. rész

A modulban ami lerántja a leplet a tévhitről, miszerint rajzolni csak az tud aki tehetségesnek születik vagy jó kézügyességgel van megáldva, az első modul alapjaira építkezünk. Megígérjük, hogy nem fogod elhinni, hogy ez tényleg ilyen borzalmasan egyszerű dolog. Pedig az.

Színes Alapozó

III., A színes eszközök használata egyszerűen de nagyszerűen!

Ebben a modulban a létező összes hibát el fogjuk követni szándékosan és felrúgunk minden szabályt. A kezdő alkotók legnagyobb mumusa a színkeverés. Na mi pont ezt a gyengeséget felhasználva fogunk még az amúgy is vad ütemnél is még gyorsabban fejlődni. Mottó: A rontott jobb, mint a tökéletes!

IV., Elmélyülés a pasztell szépségeiben: átjáró a festészet birodalmába

Pasztell alapozó

Rengeteg csúcspontot fogsz megélni a program alatt, viszont amikor a pasztell kezd életre kellni a kezeid alatt, azt azért nagyon nehéz más élményekhez hasonlítani. Tudod… az a bizsergős, hidegrázós, indokolatlan eufórikus állapot vegyítve az „úristen ezt tényleg én csináltam?” érzéssel…

Akik már rendelkeznek Támogató Tagsággal és használják a videó leckéket ezt mondják:

Nem stílust tanítunk, hanem elementáris atombiztos alapokat!

A videó leckék alapvető célja hogy kezdő- vagy újrakezdő alkotóként eljuttatssunk az alkotás azon szintjére, ahol már öröm számodra amikor eszközt kell venni a kezedbe. Oda, amikor már büszke lehetsz az alkotásaidra!

Ezekre a stabil alapokra akkor van nagy szükség kezdő alkotóként,

  • Ha minél előbb el akarsz jutni oda, amikor már nem küzdesz technikai kihívásokkal. Ha mielőbb képessé akarsz válni az alkotást kikapcsolódásra, pihenésre használni!

  • Amikor cél, hogy minél előbb mehess a saját stílusod kialalkítása felé, hogy minél előbb kifejezhesd magad az alkotás által és használhasd önfejlesztésre, önismeretre.

  • Ehhez a kezdetekben arra van szükség, hogy elsajátítsd azt a látásmódot ami segíti az alkotótóképességed és kedved felébresztését. Amire építkezve biztonsággal tudod majd kibontani, elmélyíteni a tudásodat és megtalálni a saját stílusodat!

„Mi a garancia arra, hogy én is képes leszek ilyen eredményeket elérni?”

A videó leckék hatékonyságukat egy közel 10 éves fejlesztésnek köszönhetik. A kezdetektől fogva teszteljük a módszert főként olyan személyeken, akik vagy szélsőségesen hátrányos helyzetből indultak a hétköznapi alkotni vágyókkal szemben, vagy egyszerűen csak tényleg nagyon nem tudtak.

Hogy biztosan kijelenthessük: MINDENKINÉL MŰKÖDIK!

Kollinger Szabi kéz és lábak nélkül született. Egy igazi kihívás volt vele megismertetni a módszert, hiszen csak úgy sajátíthatta el, hogy végig szájjal alkotott. Szabi érthető okokból lassabban haladt de 9 nap után már zseniális eredményeket produkált.

Bódog Krisztina egy jobb oldali bénulással járó nagyon súlyos agyvérzés után fogott bele a módszer elsajátításába. Gondold el, egész életében jobb kezes volt, de azt most nem tudta használni. A ceruzarajzzal indult és 4 nap alatt ennyit fejlődött bal kézzel.

Bencsik Benyo Istvánt  az első rajza alapján bárki besorolná az esélytelenek közé! Mi nem tettük és igazunk lett: Benyo 6 nap alatt ennyit volt képes fejlődni. Az utolsó rajzot már digitálisan készítette közel 40 óra alkotással..

Bihari László

a RajzMánia csoport alapítója, mentor

Miért ennyire hatékony ez a módszer?

12 év alatt közel 500 alkalommal, több mint 5 ezer fő részére megtartott tanfolyamok adják az alapot, a saját- és a résztvevők tapasztalatai alapján kitesztelt ÚJ módszert. Egy olyan módszert, amivel a leghatékonyabban tudnak haladni a fejlődni vágyók, és a lehető leghamarabb tudnak eredményeket elérni a megszerzett alkotóképességükkel.

Josimovic Laslo

mentor

Ismerd meg a mentorokat akikkel együtt fejlődhetsz, és segítenek téged a célod elérésben!

Közel 190 ezer forint értékű tanfolyami tudásanyaggal fejlesztheted magad otthonról a fotelből. Non stop!

Mindezt jelképes támogatásért. Kötöttségek nélkül!

Ha legalább egy évet támogatod a Küldetést és a Célt akkor ajándékba adunk egy Támogató Tagsági Kártyát, amivel 10-40% kedvezményre jogosulsz minden programunkon!

Kiemelt Támogató Tagként várunk a Művészbejáró Gyorsítósáv zárt csoportba, ahol az online anyagok mellé egy rendkívüli közösség tagjaként kapod a segítséget.

[easy-pricing-table id=”15620″]

[easy-pricing-table id=”15612″]

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

14 éves kor az alsó korhatár. Ha te fiatalabb vagy, akkor kérd meg valamelyik szülődet, hogy csinálja veled együtt a program anyagait!

A tagságodhoz tartozó online videó leckék a nap 0-24 órájában elérhetőek számodra, így bármikor csatlakozhatsz és kezdheted is a fejlődést velük! A csoportban szintén bármikor felteheted a kérdéseidet, amint tudunk válaszolunk rá.

Banki átutalással, banki befizetésel, külföldről pedig TransferWise-on keresztüli utalással (így megspórolod a 3-4000 forintos külföldről történő átutalási költséget) tudod rendezni a tagsági díjadat. Ez kizárólag az egyösszegű éves díj fizetése esetén vehető igénybe.

A tagságod 1 éves KORLÁTLAN idejű, 0-24 órás hozzáférést biztosít számodra a tgasági szintedhez tartozó videó leckékhez, vagy amíg le nem mondod. Ennek részleteit megtalálod az Általános Szerződési Feltételekben.

Igen tudsz! A havidíjas tagságot pont ezért vezettük be! Így az éves tagsági díjat kvázi részletekben tudod fizteni, és azonnal teljes hozzáférést kapsz a tagságod anyagaihoz, és kezdheted a fejlődést!

A tagság megrendelésével egy évre kapsz tagságot függetlenül attól, hogy a havi vagy az éves tagsági díjat választod.

Az éves tagsági díj fizetése esetén automatikusan megszűnik egy év után a tagságod, ha csak nem váltottál közben másik tagsági szintre.

Havidíjas tagság esetén mivel automatikusan kerül levonásra a tagsági díj, egy éven túl addig fog élni a tagságod, amíg le nem mondod, vagy nem váltasz tagsági szintet.  Ha szeretnéd hogy egy év után ne újuljon meg automatikusan, akkor az éves tagságod lejárta előtt 15 nappal küldj egy emailt a hello@rajzmania.hu email címre, és mi megszüntetjük a fiókod.

Természetesen nem szüntetjük meg a tagsági viszonyodat, viszont ebben az esetben a tagságod felfüggesztésre, a hozzáférésed pedig korlátozás alá kerül egészen addig, amíg az automata nem tudja levonni a havi tagdíjat.

A NEM PayPalon keresztül történő előfizetéshez szükséges tudnivalók!

  • Azonnali hozzáférsz a tgasághoz tartozó videó leckékhez, amennyiben PayPal-on keresztül fizeted a tagsági díjad. Kérjük amennyiben ez módodban áll akkor inkább ezt válaszd!

  • Amennyiben nem PayPalon keresztül rendezed az éves tagsági díjat, abban az esetben a tgaságidíj beérkezésétől számított 48 órán belül vállajuk a hozzáférésed aktiválását a videó leckékhez, +3000 forint egyszeri aktiválási díjért. Kérünk, hogy ezzel az összeggel növelt díjat utalj ha nem PayPal-en keresztül kívánsz fizetni. FONTOS: Csak az éves tagsági díj egyösszegű kedvezményes díja esetében van lehetőséged utalásra, a havi konstrukció esetében nincs!

  • Nem PayPal fizetés esetén a rendelés leadása után kapsz egy linket, ahol tudsz regisztrálni az tagsági rendszerbe.

    FONTOS!!! UGYANAZT AZ EMAIL CÍMET használd a regisztrációnál, mint rendelésnél! Csak így fogunk tudni beazonosítani!

  • Bármilyen kérdésed van hívd a +36 31 784 36 73-as számot.