7. feladat – Negatív terek megfigyelésének gyakorlása

Szükséges feladatlap:

Javasolt elkészítési idő:

0 perc

Bármilyen kérdésed van gyere és tedd fel!

A hetedik feladat és célja

Az elkövetkezőkben ezeket a negatív tereket/felületeket kell MEGFIGYELNED, pontosabban a megfigyelésüket begyakorolni a való világban.

Nem rajzolni, csak és kizárólag megfigyelni!

Lehet furcsán hangzik, de már biztos hallottál vagy olvastál róla, hogy a rajzolásban kézügyesség nélkül is, pusztán a látásmód fejlesztésével lehet elérni zseniális mértékű fejlődést.

Kulcsfontosságú a rajzolás esetében az alapos megfigyelő képesség, ezért ez a rész talán fontosabb is, mint a rajzos gyakorlati részek, ezért ezt mindenképpen csináld meg. A legkevesebb idő és energia befektetéssel jár, de a leglátványosabb minőségi fejlődést hozhatja a rajzaidban.

A videó mellett találsz néhány példát, hogy hol lehet és érdemes megfigyelni a negatív tereket a hétköznapi életben. A képeken nem mindegyiken van jelölve az összes, próbáld meg felfedezni őket magad.

Negatív (?) felület tanulmány III.

Készen vagy? Haladhatunk tovább?

Tudtad?

Közel 500 ezer forint értékű tanfolyami tudásanyag vár, hogy a siker felé vezessen!

Nagyon szeretem és tisztelem azokat, akik elkötelezettek önmaguk fejlesztésében!

Akik igazán vágynak mindig egyre jobbá és jobbá válni az alkotásban! Na őket minden erőmmel és tudásommal támogatom!

Például olyan minőségű folyamatosan bővülő videól leckékkel, kérdezz-felelek élő adásokkal ami – bátran ki merem jelenteni – Magyarországon egyedülálló!

Nem csak tematikában de hatékonyságban is!

Jelen pillanatban az élő webináriumok mellett az alábbi tanfolyamok anyagi állnak rendelkezésre.

Jobb agyféltekés Grafit Alapozó I. rész

I., A 3 alappillér, ami a kezdőnek szárnyakat ad, haladóknak egyszerűsít!

Ezt csinálod most!

A rajztudás 80% megfigyelőképesség és 20% technikai ismeret! Ebben a modulban a világhírű jobb agyféltekés rajzolás módszerrel sajátíthatod el egy újfajta látásmód alapjait, ami a többi modul esetében hihetetlenül megkönnyíti az új ismertek elsajátítását. Mottó: Ne csak nézz! Láss is!

Jobb agyféltekés Grafit Alapozó II. rész

II., Nyílegyenes út a hiperrealisztikus képek készítéséhez!

A modulban ami lerántja a leplet a tévhitről, miszerint rajzolni csak az tud aki tehetségesnek születik vagy jó kézügyességgel van megáldva, az első modul alapjaira építkezünk. Megígérem, hogy nem fogod elhinni, hogy ez tényleg ilyen borzalmasan egyszerű dolog! Pedig az.

Jobb agyféltekés rajzolás

III., Az eredeti jobb agyféltekés rajzolás módszer teljes programja

A Magyarországon kevesek által ismert és elvégzett 5 napos tanfolyam teljes anyaga

Az EREDETI Jobb agyféltekés rajzolás, azaz a módszert megalkotó Betty Edwards 5 napos tanfolyamának teljes anyaga online formában.  Nincs képekről másolás, mindent a való világból tanulsz meg lerajzolni.

Legyen az egy tárgy, épület, állat vagy ember aki modellt ül neked. De megcsinálhatod vele a mindenki által egyik legnehezebb kihívásnak tartott feladatot is: megtanulod lerajzolni Önmagadat tükörből. 100%-ban az eredeti tematika,  a több mint 2 millió példányban elkelt könyv írójának akkreditált oktatójával.

Színes Alapozó

IV., A színes eszközök használata egyszerűen de nagyszerűen!

Ebben a modulban a létező összes hibát el fogjuk követni szándékosan és felrúgunk minden szabályt. A kezdő alkotók legnagyobb mumusa a színkeverés. Na mi pont ezt a gyengeséget felhasználva fogunk még az amúgy is vad ütemnél is még gyorsabban fejlődni. Mottó: A rontott jobb, mint a tökéletes!

Pasztell alapozó

V., Elmélyülés a pasztell szépségeiben: átjáró a festészet birodalmába

Rengeteg csúcspontot fogsz megélni a program alatt, viszont amikor a pasztell kezd életre kellni a kezeid alatt, azt azért nagyon nehéz más élményekhez hasonlítani. Tudod… az a bizsergős, hidegrázós, indokolatlan eufórikus állapot vegyítve az „úristen ezt tényleg én csináltam?” érzéssel…

És a hab a tortán:

A munkafüzet és a videó leckék mellett egy folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 100 webinárium anyag segíti a fejlődést! 

Tömény kérdezz-felelek: élő adások formájában. Ilyen jelenleg nincs még egy alkotóművészeti képzések körében Magyarországon, és ezek az anyagok egy picit még a videó leckéknél is értékesebbek, tudod miért?

Mert a minden alkotó életében előforduló válságokra, amik túlnyomórészt az önértékelés, önbizalom és magabiztosság hiányából fakadnak szintén megoldást adnak.

Szóval a leghatékonyabb anyagokból tanulhatsz és mellette dolgozunk azon, hogy helyére kerüljön az alkotói magabiztosságod is!

És azon is, hogy az alkotás ne csak hobbi legyen, hanem tudj vele értéket teremteni is!

Jöhet a következő videó lecke és feladat!